Bursë, sfidë dhe lehtësim

Bursë, sfidë dhe lehtësim

Me datë 23.07.2020 nga ora 13:00 deri në ora 14:00 do të mbahet takim online përmes platformës “zoom” për të diskutuar rreth dhënjes së bursave. Qëllimi: Informimi i nxënësve të shkollave të mesme për procesin e dhënjes së bursave gjatë vitit shkollor 2019/20 si dhe planet për programin e bursave për vitin shkollor 2020/2021

  • 2020-07-23 - 15:00
  • VoRAE
  • VoRAE